Mitrović se dogovorio sa Al Hilalom, Fulam koči posao

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 18:30

Mitrović se dogovorio sa Al Hilalom, Fulam koči posao

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović dogovorio je lične uslove oko prelaska u Al Hilal, prenosi "Atletik".

Britanski list tvrdi da je Mitrović dao "zeleno" svetlo za prelazak u Saudijsku Arabiju, ali ne pita se samo on.

Čelnim ljudima na "Krejven kotidžu" se ne sviđa ponuda koja je poslata iz Al Hilala (i to druga), a koja je trenutno oko 40 miliona evra.

U Fulamu smatraju da to nije dovoljno, a na Bliskom Istoku već spremaju novu, unosniju ponudu. Možda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i poslednju ukoliko ne dobiju barem nekakav pozitivan signal iz Londona.

Prethodno je italijanski novinar Fabricio Romano preneo da je odbijena prva ponuda od 30 miliona evra, kao i da je Mitrović primarna meta Al Hilalu.

Ukoliko transfer bude realizovan, Mitrović će se u novom klubu pridružiti saigraču iz reprezentacije Sergeju Milinkoviću Saviću koji je neadavno zadužio opremu dolaskom iz Lacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.