Mitrović sa bele tačke smanjio zaostatak za Kristijanom VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 18:38

Mitrović sa bele tačke smanjio zaostatak za Kristijanom VIDEO

Fudbaleri Al Hilala upisali su pobedu novu pobedu, jer su u 23. kolu lige Saudijske Arabije savladali ekipu Al Rijada sa (3:1).

Strelac gola na ovom meču je bio i srpski napadač Aleksandar Mitrović, koji je u 93. minutu pogodio sa bele tačke za potvrdu 27. uzastopne pobede njegove ekipe.

Mogao je Mitrović i u prvom delu meča sa penala da upiše svoj 20. pogodak u prvenstvu Saudijske Arabije, ali je njegov udarac zaustavio golman Rijada.

Domaći tim je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao i prednost na ovom meču, ali su fubaleri Al Hilala na kraju došli do preokreta preko Rubena Neveša i Mičela.

Lider tamošnjeg prvenstva je tako došao do 65. boda, što je 12 više od drugoplasiranog Al Nasra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mitrović ponovo postigao gol za Al Hilal, lider na tabeli saudijskog prvenstva sada ima 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog (VIDEO)

Izvor: Danas, 08.Mar.2024

Fudbaleri Al Hilala u 23. kolu lige Saudijske Arabije savladali su ekipu Al Rijada sa (3:1), a srpski napadač Aleksandar Mitrović je u 93. minutu pogodio sa bele tačke za potvrdu 27. uzastopne pobede svog tima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.