Mitrović presudio Biliću, Stojković primio tri gola za osam minuta

Izvor: B92, 03.Nov.2023, 19:05

Mitrović presudio Biliću, Stojković primio tri gola za osam minuta

Fudbaleri Al Hilala savladali su na gostovanju Al Fateh rezultatom 2:0 u meču 12. kola saudijske Pro lige.

Mrežu protivnika je već u šestom minutu načeo Aleksandar Mitrović, za kojeg su tamošnji mediji pred ovaj meč preneli informaciju da je povređen i da neće igrati.

Ne samo da je zaigrao, već je sa "bele tačke" stigao do svog devetog pogorka u desetom meču u tamošnjem šampionatu.

Do kraja je rezervista Naser Al Davsari u 93. minutu postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konačnih 2:0 protiv ekipe čiji je trener hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

Mitrović je na terenu proveo 94. minuta, dok je njegov saigrač iz reprezentacije Sergej Milinković-Savić takođe bio starter i zabeležio 75 minuta u igri.

Al Hilal je sa nova tri boda stigao do sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Al Nasr koji tek treba da odigra svoj meč. Al Hilal u narednom kolu dočekuje Al Tavon.

U drugom meču Al Tae i Al Feiha su odigrali nerešeno rezultatom 3:3.

Gosti, koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Vuk Rašović, su stigli u prednost u 15. minutu preko Nvakamenea, ali je do poluvremena bilo 3:1 za domaćina.

Golman Al Feihe Vladimir Stojković je u rasponu od 21. do 29. minuta čak tri puta vadio loptu iz sopstvene mreže posle golova Roka, Šamlana i Mense. Ipak, na kraju je i on imao razloga za zadovoljstvo jer je njegova ekipa u drugih 45 minuta uspela da izbori jedan bod golovima Onjekurua i Sakale.

Al Feiha je tako stigla do 15. boda i trenutno su na osmom mestu pred gostovanje Al Etifaka. Al Tae ima četiri boda manje i isto toliko pozicija zaostatka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović strelac u pobedi Al Hilala

Izvor: Danas, 03.Nov.2023

Fudbaleri Al Hilala pobedili su večeras u gostima Al Fateh sa 2:0, u meču 12. kola saudijske Premijer lige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.