Aleksandar Mitrović pred transferom karijere!

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 17:31

Aleksandar Mitrović pred transferom karijere!

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović, nakon što mu je propao odlazak u Saudijsku Arabiju, nalazi se pred transferom karijere.

Kako prenose italijanski mediji, veoma zainteresovan za njegove usluge je Inter, finalista Lige šampiona koji želi da baš Srbin predvodi napad "nero-azura".

Tačnije, Simone Inzagi vidi Mitrovića u tandemu sa Lautarom Martinesom kao udarne pesnice tima za narednu sezonu.

Mitrogol je bio na korak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od prelaska u Saudijsku Arabiju, tačnije, Al Hilal, ali Fulam nije odobrio taj transfer.

Sada Englezi na stolu imaju ponudu tešku 35.000.000 evra, ali će gotovo sigurno tražiti više, pa će na potezu biti milanski velikan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.