Mitrović nastavio da rešeta – dva gola za pola sata VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 16:20

Mitrović nastavio da rešeta – dva gola za pola sata VIDEO

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović postigao je dva gola za Al Hilal u pobedi nad Al Raedom (3:1) u prvenstvu Saudijske Arabije.

Popularni "Mitrogol" je mrežu protivnika najpre zatresao u trećem minutu utakmice. Našao se na pravom mestu i iz peterca rutinski poslao loptu u mrežu.

Igrao se 29. minut kada je Mitrović duplirao vođstvo svog tima, ovoga puta iz penala.

Mitrović je postigao 19 golova na 18 mečeva u nacionalnom šampionatu, pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zamenjen u 76. minutu.

Pre toga je Kalidu Kulibali postigao treći gol domaćeg tima, na asistenciju Rubena Neveša u 52. minutu. Jedini gol za goste postigao je Amir Sajud u šestom minutu nadoknade.

Ovo je bio prvi meč za Al Hilal posle više od mesec i po dana pauze.

Tim za koji nastupa i Sergej Milinković-Savić lider je prvenstva sa 54 boda.Srpski vezista je u igri proveo 58 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.