Mitrović “naciljao” Bobeka

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović “naciljao” Bobeka

Prestigao sam Dejana Savićevića, veliko ime, čast mi je da sam ispred njega. Moj cilj je Bobek i nadam se da ću jednog dana da ga stignem i prestignem možda – kaže srpski napadač Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović rekao je da mu je cilj da na listi strelaca prestigne Stjepana Bobeka, koji je dao najviše golova za reprezentaciju. - Prestigao sam Dejana Savićevića, veliko ime, čast mi je da sam ispred njega. Moj cilj je Bobek i nadam se da ću jednog dana da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << stignem i prestignem možda. Ali, najbitnije je da rezultati budu dobri, a golovi će onda doći - rekao je Mitrović novinarima. Mitrović je u četvrtak dao dva gola u pobedi nad Crnom Gorom (2:0) u Ligi nacija i do sada je u dresu reprezentacije postigao 20 pogodaka. Prvi na listi strelaca je Bobek sa 38 golova. Kada je reč o utakmici sa Crnom Gorom, Mitrović je kazao da je cela ekipa bila dobra. - Morali smo da igramo čvrsto, da se borimo. Nismo pravili neke greške, iskoristili smo šanse i pobedili. Cela ekipa je igrala veoma dobro - kazao je Mitrović. On je izveo jedanaesterac kod prvog gola, iako je za to bio zadužen Dušan Tadić.Pročitajte još SRBIJI "BRATSKI DERBI" SA CRNOM GOROM: Mitrović utišao Podgoricu - Molio sam ga sigurno par minuta. Osećao sam da ću da dam gol, bio sam dosta uporan i on je popustio kada je video dokle sve to ide. Hvala mu na tome. On je izvođač penala. Dogovaraćemo se u narednom periodu - rekao je Mitrović uz osmeh. Povodom izjave da bi voleo da na terenu igra u paru sa drugim špicem Aleksandrom Prijovićem, što mu se nije ispunilo, kazao je da za to nije bio trenutak. - Nemam ja šta da ubeđujem selektora. Bilo je 2:0 i nije bio trenutak za dva špica. Prijović je bitan šraf, džoker, odveo nas je golom na Svetsko prvenstvo. On uvek može da uskoči i reši utakmicu kada je potrebno - dodao je napadač engleskog Fulama. Bio je više puta tokom utakmice na meti navijača Crne Gore, ali je pohvalno govorio o boravku u Podgorici.Pročitajte još Krstajić: Delovali smo kao tim, treba biti zadovoljan; Tadić: Loš teren nam nije dozvolio da previše igramo fudbal - To je normalno, uvek ima neke vatre, posebno od strane navijača. Oni bodre svoju ekipu, tako će biti i kada mi igramo kod kuće. Doček je bio fenomenalan, bili smo u gradu bez ikakvih problema. Moraćemo da uzvratimo istom merom - rekao je Mitrović. Naredni rival reprezentaciji Srbije u Ligi nacija biće Rumunija, a Mitrović je rekao da njegova ekipa mora da bude pametna, da taktički igra dobro i da se nada da će pobediti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mitrović: Cilj mi je da prestignem Bobeka

Izvor: B92, 12.Okt.2018

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović rekao je da mu je cilj da na listi strelaca prestigne legendarnog golgetera Stjepana Bobeka.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.