Mitrović na „hlađenju“ do 1. oktobra: Kaznili ga zbog TV snimka

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović na „hlađenju“ do 1. oktobra: Kaznili ga zbog TV snimka

Napadač Njukasla na sme na teren u naredne tri utakmice

Gol za overu trijumfa, a onda - suspenzija. Ne može Aleksandar Mitrović da uživa u premijernom pogotku za Njukasl ove sezone, niti da se na miru sprema za duel sa Moldavijom koji Srbiju može da primakne Mundijalu, jer ga je Fudbalska asocijacija Engleske ove večeri kaznila zabranom igranja na naredne tri utakmice.

To znači da će napadač Svraka sigurno propustiti gostovanaj Svonsiju i Brajtonu, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i duel sa Stoukom, na Sent Džejms parku. Na teren će moći tek 1. oktobra kad ekipi Rafaela Beniteza u goste stiže Liverpul.

Mitrović je u pisanoj izjavi priznao da je kriv po optužbi FA Engleske da se u 80. minutu utakmice sa Vest Hemom „naslino ponašao“ u duelu sa Manuelom Lansinijem. Žuti karton nije zaradio, pošto je taj detalj promakao sudijama, međutim, kako su kamere sve snimile, a u Engleskoj je pravilo da se igrač naknadno može sankcionisati pregledavanjem TV snimka, Mitrović će morati na „hlađanje“.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

OVO JE NEČUVENO: Englezi žestoko suspendovali Mitrovića zahvaljujući TV snimku

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2017

Taman se činilo da će Rafa Benitez da ga koristi više nakon što je u prošlom kolu postigao prvi gol ove sezone.. . Aleksandar Mitrović je trenutno sa reprezentacijom Srbije u domovini, a loše vesti su mu stigle iz Engleske.. Fudbalska asocijacija te države je suspendovala bivšeg napadača Partizana...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.