Mitrović ima ponudu Rome: Rudi Garsija je odličan trener

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović ima ponudu Rome: Rudi Garsija je odličan trener

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović velika je želja Rome, a sam napadač je potvrdio da ima ponudu "vučice".

"Dobio sam ponudu Rome. Takođe, interesovanje je pokazala i Benfika. Uskoro ću doneti odluku i saopštiti gde nastavljam karijeru. Roma ima odličnu ekipu, a Rudi Garsija je sjajan trener", rekao je Mitrović, a prenosi ugledna "Gazeta delo Sport".

Mitrović je blistao prošle sezone u dresu Anderlehta i sa 20 golova bio najbolji strelac u šampionatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Belgije, i ujedno pokazao da ima kvalitet za neku od top pet evropskih liga.

Njegov klub traži 18 miliona evra, a prepreka je što Roma navodno nudi tri miliona manje.

Na meti italijanskog viceprvaka pored Mitrovića je i Edin Džeko, koji je bio u drugom planu u Mančester sitiju, pa bi napad "vučice" naredne sezone mogao da predvodi neko reprezentativac Srbije ili Bosne i Hercegovine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.