Mitrović i Sulejmani obeležili vikend VIDEO

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 11:34

Mitrović i Sulejmani obeležili vikend VIDEO

Srpski fudbaleri imaju izuzetno produktivan vikend iza sebe.

Posebno je eksplodirao Aleksandar Mitrović u engleskom Čempionšipu.

Najbolji strelac Srbije je predvodio Fulam do ubedljive pobede nad Šefild Venzdejom sa 5:3.

Mitrović je postigao dva gola u prvom poluvremenu za velikih 3:0, a potom asistirao Ridu u nadoknadi vremena za konačan rezultat.

Srbin je najbolji strelac Čempionšipa sa 26 golova i nema sumnje da ćemo ga sledeće sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gledati u elitnom rangu, bez obzira na status Fulama.

Fulam je ovom pobedom ostao u igri za direktan plasman u Premijer ligu, ali u poslednjem kolu mora da pobedi u Viganu, a da VBA izgubi od KPR, te Brentford ne pobedi Barnsli.

Impresivan je bio i Miralem Sulejmani koji je pogurao Jang Bojs ka tituli u Švajcarskoj.

Partizanovo dete je postigao vodeći gol, a potom asistirao za treći u ubedljivoj pobedi u Cirihu sa 5:0.

Zahvaljujući porazu Sankt Galena u Tunu (2:1), "Bojsi" imaju dva boda prednosti na prvom mestu na tabeli.

Do kraja su preostala četiri kola, a Bojse očekuju duelu sa Ksamaksom, Lucernom, Sionom i u poslednjoj rundi direktan okršaj sa Sankt Galenom.

Ovaj put nije bio ni strelac ni asistent, ali je Nikola Ninković opet bio jedan od najbolje ocenjenih fudbalera Askolija.

Njegov tim je protiv Čitadele (2:1) za beležio četvrtu uzastopnu pobedu i vratio nadu u plasman u plej-of za mesto u Seriju B.

Askoliju na ruku ide i loša forma konkurenata, između ostalih i Kjeva koje je poražen od Juve Stabije 3:2 uprkos sjajnom nastupu Filipa Đorđevića.

Bivši centarfor Crvene zvezde i Lacija je postigao oba gola svog tima.

Odličan vikend je imao još jedan bivši fudbaler Zvezde, Miloš Ninković je asistirao u pobedi Sidneja nad Velingtonom 3:1, u prvoj ligi Australije.

U međuvremenu, Danijel Aleksić je postao šampion Turske sa Bašakšehirom, dok je Marko Nikolić uveo moskovsku Lokomotivu u Ligu šampiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.