Mitrović dobija još jednog konkurenta

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović dobija još jednog konkurenta

Španac Hoselu stiže u Njukasl iz Stouka...

Aleksandar Mitrović ni do sada nije imao sjajan status u ekipi Njukasla, a možda je posle najnovijeg poteza menadžera Rafaela Beniteza vreme i da ozbiljno razmisli o odlasku iz kluba.

Španskom strategu ispunjena je najveća želja u ovom prelaznom roku - dogovoren je transfer napadača Hoselua iz Stouka za pet miliona funti.

Logično je da novo pojačanje (i Benitezov zemljak) dobije šansu da pokaže šta zna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i u tom slučaju će Mitrović ispred sebe imati ne jednog konkurenta, kao do sada (Dvajt Gejl), već dvojicu.

Reprezentativac Srbije prošle sezone je dao šest golova na 29 nastupa, koje je ostvario otprilike "50:50" kao rezerva i kao član startne postave.

U nedelju je u prvom kolu Premijer lige bio neiskorišćena rezerva u porazu od Totenhema (0:2).

Hoselu je 2016/17 bio na pozajmici u Selti, gde je dao šest golova u 24 meča. Prethodno se nije snašao u Stouku, koji ga je doveo iz Hanovera.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.