Mitrović dirljivim gestom oduševio navijače na Ostrvu

Izvor: RTS, 11.Nov.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović dirljivim gestom oduševio navijače na Ostrvu

Aleksandar Mitrović redovno trese protivničke mreže u dresu Fulama, a u subotu je oduševio navijače pošto je jaknom ogrnuo dečaka koji se tresao od hladnoće.
Vaše malo nekome može značiti mnogo. Aleksandar Mitrović pokazao je na subotnjoj utakmici protiv Birmingema da mu golovi nisu jedina stvar na pameti.

Pre početka utakmice, Mitrović, koji je nosio kapitensku traku svog tima, skinuo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je jaknu i ogrnuo dečaka koji je bio u njegovoj pratnji.
"Tresao se od hladnoće, pa sam pokušao da ga zagrejem. Otac sam, normalno mi je tako da reagujem", rekao je Mitrović za ostrvske medije.
Komentari na društvenim mrežama bili su veoma pozitivni, pa mnogi navijači Fulama smatraju da je napadač srpske reprezentacije, osim golovima, zaslužio trajno kapitensku traku londonskog tima i zbog ljudskih kvaliteta.
Mitrović je, inače, najbolji strelac Čempionšipa sa 12 postignutih golova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.