Mitrović: Sada prestaje svaka priča, da napravimo korak ka istoriji

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 14:12

Mitrović: Sada prestaje svaka priča, da napravimo korak ka istoriji

Fudbaler Srbije Aleksandar Mitrović govorio je na konferenciji za medije pred duel protiv Crne Gore u sklopu kvalifikacija za odlazak na EURO 2024.

Imali straha pred utakmicu, i da li je vreme da ponovo postigne pogodak protiv Crne Gore

"Što se tiče potrošnje, mi igramo na svaka dva tri dana, kada biste pitali svakog igrača svako bi igrao na svaka tri dana nego da bi trenirao. Mi živimo za ove utakmice, bićemo 100 spremni. Što se tiče utakmice, mi smo uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izlazlil kao pobednici protiv Crne Gore nadam se da će tako biti i sutra. Mnoog bitna utakmica, bili smo u ovoj situaciji, za nas je ovo prviliegija, čast i drago nam je da smo u ovakvoj situaciji. Da nam je ovo neko ponudio pre početka kvalifikacija, sigurno da bismo prihvatili, i jedva čekamo da utakmica počne", rekao je Mitrović.

"Uvek imaš čast i obavezu da daš sve od sebe , da li igrao protiv Portugala ili Crne Gore to se ne menje, Igrači treniraju i rade, to mogu svi da vam svi potvrde. Ovo su utakmice ,koje svi žele da igraju, znamo da imamo obaveze čast i pivlilegiju. Jedva čekamo da počne, ovo su utakmice koje svaki igrač želi da igra, žalimo da napravimo veliki korak ka cilju što je Evropksko prvenstvo. Nadam se dobrom rezultatu za nas"

"Nema šta više da se priča, ovo je utakmica biti ili ne biti, ovo je utakmica koju svi želimo da igramo. Sada prestaje svako pričanje, svi znamo šta treba da radimo, kada dođe ova utakmica, svaka priča staje, mi ćemo da pričamo na terenu, utakmica protiv Mađarske je bila bitna, ali utakmica protiv Crne Gore je ta koja je presudna. Pozvao bi navijače da dođu da nas bodre od prvog minuta, mi ćemo im vratiti borbom i da zajedno napravimo korak ka istoriji", zaključio je Mitrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MITROVIĆ POPUT ŠEKSPIRA: Biti ili ne biti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023

Svestan važnosti meča...Fudbaler Srbije Aleksandar Mitrović govorio je na konferenciji za medije pred duel protiv Crne Gore u sklopu kvalifikacija za odlazak na EURO 2024...- Što se tiče potrošnje, mi igramo na svaka dva tri dana, kada biste pitali svakog igrača svako bi igrao na svaka tri dana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.