Mitrović: Srećan sam, ali hoću još golova

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 13:05

Mitrović: Srećan sam, ali hoću još golova

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović ne namerava da se zaustavi u Čempionšipu, kada je u pitanju "rešetanje" protivničkih mreža.

Mitrović je postigao 30 golova u Čempionšipu ove sezone i dva gola dele ga od prestizanja rekorda Ivana Tonija (31), koji je napadač Brentforda postavio prošle sezone.

U subotu od 16:00 Fulam gostuje Halu i moguće je da će makar izjednačiti rekord već na gostovanju ekipi koja se nalazi na 19. mestu na tabeli.

"Srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam zbog golova Milvolu koliko i zbog pobede i naše dobre igre. Srećan sam sa 30 golova, ali sam uvek gladan za još više. Trudim se da radim ono što trener zahteva od mene i da tako pomognem ekipi. To mi je posao. Da budem iskren, osećam se dobro na terenu, u ovom sistemu. Verujem treneru. Mislim da se svi u timu isto tako osećaju", rekao je Mitrović za "Fulam TV".

Šta očekuje od meča sa Halom?

"Oni su čvrsta ekipa, pokazali su to kada su pobedili Blekburn i Bornmut. Dobro su organizovani, imaju novog vlasnika. Uvek je teško igrati u Halu, imaju dobre navijače i dobar stadion. Nema lake utakmice u Čempionšipu. Međutim, ko god da nam je protivnik, fokusiramo se samo na sebe, na našu igru i da se ponašamo onako kako trener zahteva od nas. Ako ispunimo ono što se dogovorimo pre utakmice, mislim da imamo dobru šansu da pobedimo", kaže srpski golgeter.

Fulam je posle 29 odigranih utakmica prvi na tabeli sa 61 osvojenim bodom.

Imaju šest više od drugoplasiranog Bornmuta i osam od trećeplasiranog Blekburna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mitrović izjednačio rekord Čempionšipa, Fulam bolji od Hal Sitija

Izvor: RTS, 12.Feb.2022

Aleksandar Mitrović postigao je jedini gol u pobedu Fulama protiv Hala. Ovaj gol, 31. u sezoni za napadača Srbije, predstavlja rekord po broju golova u jednoj sezoni drugog po rangu engleskog takmičenja. . Mitrović je postigao gol u 56. minutu...Londonski tim sada ima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.