Mitrović: Sa Kolarovom imam super odnos!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Sa Kolarovom imam super odnos!

„Podigla se nepotrebna tenzija, to su uobičajene pojave na trenizima svih ekipa“, poručio je Mitrović

Kuvalo je prethodnih dana u taboru Orlova, Aleksandar Kolarov i Stefan Mitrović su imali fizički sukob na jednom od treninga uoči meča sa Azerbejdžanom.

 Međutim, štoper Frajburga tvrdi da je njegov konflikt sa asom Mančester Sitija predimenizoniran i da sada imam odličan odnos sa zamenikom kapitena reprezentacije.

„Podigla se zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << velika i nepotrebna tenzija. Posle bezazlenog duela, došlo je do konflikta, koji je gotovo uobičajen na treninzima u svakoj ekipi. Žao mi je samo što nije ostao među nama. Najvažnije je da imam još bolji odnos sa Kokijem posle tog događaja“, poručio je Mitrović.

(Foto MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) STEFAN MITROVIĆ: Konflikt zbližio Kolarova i mene

Izvor: Kurir, 10.Jun.2015

Reprezentativac Srbije poručuje da je incident sa treninga predimenzioniran..Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović konstantno dospeva u centar pažnje zbog nefudbalskih tema. U žižu javnosti dospeo je kada je dohvatio i spustio dron tokom utakmice sa Albanijom u Beogradu, a sada i zbog incidenta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.