Mitrović: Pričao sam sa Gudeljom, nije bilo lako

Izvor: B92, 26.Mar.2023, 17:59

Mitrović: Pričao sam sa Gudeljom, nije bilo lako

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović govorio je pred meč sa Crnom Gorom u Podgorici.

Naša selekcija gostuje Crnoj Gori u ponedeljak od 20.45, u okviru drugog kola kvalifikacija za EURO.

"Crna Gora je tim koji ima kvalitet vođen dobrim selektorom. Imaju dobar kostur koji je dugo na okupu. Predvode ih Jovetić i Savić, ali tu je još mnogo dobrih igrača. Pobeda u Bugarskoj im je dala vetar u leđa i sigurno da će želeti novi uspeh. Imamo poštovanje, ali mi idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uvek na pobedu. Nadam se spektaklu, dobroj utakmici i atmosferi i pobedi", rekao je Mitrović.

Filip Kostić neće igrati zbog povrede, a Nemanja Gudelj je potresen zbog svega što se desilo njegovom bratu Dragiši, koji se srušio na terenu.

"Što se tiče Kostića, odmah posle utakmice je imao bolove, pokušao je da se oporavi, ali nije uspelo i bilo je najpametnije da odmori i to sanira. Što se Gudelja tiče, šokantna vest koja se desila iznenada i najbitnije je da je dobro i da je stabilno. Pričao sam sa Gudeljom, znam da nije bilo lako, ali smo svi bili uz njega. Svakako nimalo prijatno, ali je sada sve dobro i nadam se da će tako i ostati. Hvala Bogu da je sve dobro sa Dragišom. Dosta se desilo stvari u poslednjih 48 sati, ali to su stvari koje su van fudbala, to je iza nas, najbitnija je utakmica i fokus je na meču. Sve znamo o Crnoj Gori i oni o nama, nadam se dobroj atmsofer i neka bolji pobedi", istakao je "Mitrogol".

Na konferenciji je govorio i selektor Dragan Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MITROVIĆ: Imamo poštovanje prema Crnoj Gori, ali mi uvek idemo na pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023

Srbija igra sutra u Podgorici od 20.45...Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović izjavio je danas da ima poštovanje za crnogorsku selekciju, ali je dodao da će njegov tim ići na pobedu u Podgorici u meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Mitrović pred duel sa Crnom Gorom: “Imamo poštovanje, ali uvek idemo na pobedu”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Mar.2023, 11:15

Srbija je pre dva dana u Beogradu pobedila Litvaniju 2:0, dok je Crna Gora u Razgradu savladala Bugarsku 1:0 Fudbalska reprezentacija Srbije će u ponedeljak od 20.45 gostovati Crnoj Gori u Podgorici u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a očekivanja pred meč izneo je i napadač Orlova, Aleksandar...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.