Mitrović: Napravili smo previše grešaka

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Napravili smo previše grešaka

Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović rekao je posle poraza od Totenhema da njegov tim protiv najboljih ekipa ne sme da dozvoli toliki broj grešaka kao što je slučaj bio u subotu.

Fulam je doživeo i drugi poraz od povratka u Premijer ligu, a bolji od njega bio je gradski rival sa 3:1. Srpski fudbaler je bio strelac jedinog gola za svoj tim u 52. minutu, koji je usledio devet minuta posle vođstva Totenhema preko Lukasa Mure. Domaći tim je utakmicu rešio desetak minuta pre kraja, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kada su golove u razmaku od tri minuta postigli Kiran Tripije i Hari Kejn.

„Imali smo dobre trenutke tokom ove utakmice, stvarali smo šanse koje je trebalo da iskoristimo. Kada igrate sa najboljima ne možete sebi da dozvolite greške, a mi smo ih napravili mnogo. Razočarani smo, ali ćemo pokušati da se oporavimo za sledeću veliku utakmicu“, naglasio je Mitrović.

Za Mitrovića je to bio prvi gol u Premijer ligi posle godinu dana, a prethodni je postigao u dresu Njukasla u pobedi nad Vest Hemom sa 3:0 prošle sezone.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.