Mitrović: Ima razloga zbog čega bi Svonsi bio dobar izbor, ali i zbog čega ne bi

Izvor: Sportal.rs, 17.Feb.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Ima razloga zbog čega bi Svonsi bio dobar izbor, ali i zbog čega ne bi

Premijerligaš Svonsi namerio se da tokom leta u svoje redove dovede srpskog napadača Aleksandra Mitrovića (20) iz Anderlehta. Ofanzivac prvaka Belgije ima ambiciju da se jednog dana preseli na Ostrvo i prija mu interesovanje premijerligaša iz Velsa, koji je prošlog meseca poslao ponudu za Srbina.

- Sve zavisi od klubova koji me žele, odnosno novca koji će biti ponuđen i sume koju Anderleht traži. Osećam se srećno ovde i ne razmišljam o tome šta će se desiti. To sam prepustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << to mom ocu - rekao je Mitrović, prenosi Tribalfootball.

Bivši napadač Partizana istakao je da želi da karijeru nastavi u "kolevci fudbala".

- Voleo bih da igram u Premijer ligi. Interesovanje Svonsija? Postoje mnogi razlozi zašto ovaj izbor može biti dobar, ali i oni zbog čega ne bi. Svonsi je stabilan klub u Premijer ligi, ali za mene je najvažnije da mogu igram i napredujem - dodao je srpski reprezentativac.

(Foto: Beta/AP/Matt Dunham)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.