Mitrovčani zadovoljni grejanjem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrovčani zadovoljni grejanjem

Kada je reč o grejanju i ceni, većina građana Sremske Mitrovice je zadovoljna uslugama ovdašnje Toplilfikacije. Problema nije bilo od početka sezone grejanja. Stanovi su topli tokom čitavog dana,a kada je u pitanju noć, ovdašnja Toplifikacija je produžila isporuku toplotne energije, za sat duže.

Među korisnicima preduzeća za distribuciju toplotne energije, ima i onih koji žele da se isključe sa sistema, na šta im Toplifikacija daje pravo na raskid ugovora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Osnovni razlog za to je što su ti stambeni prostori prazni, pa se vlasnici stanova odlučuju za tu soluciju.

Prema rečima Selene Vujić iz sremskomitrovačkog Centra za edukaciju i zaštitu potrošača nije bilo većih primedbi građana.

Direktora ovog preduzeća u Sremskoj Mitrovici Slavko Sladojević kaže da cena grejanja u Sremskoj Mitrovici nije menjana.Za stambene objekte, ona je 39 dinara I 95 para po metru kvadratnom, dok je za poslovne objekte 93 dinara I 43 pare plus PDV.

Prethodnu godinu Sladojević, ocenjuje uspešnom jer su sa sistema grejanja isključena 52 stana, što iznosi 1862 kvadrata, ali je na sistem ponovo priključeno 16 stanova , i primljeno je više od 15 novih zahteva za priključenje.

To upravo govori da su korisnici usluga zadovoljni kvalitetom i isporukom toplotne energije potvrdio je Sladojević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.