Mitrova urnebesna reakcija posle promašenog penala (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrova urnebesna reakcija posle promašenog penala (video)

Iskreno je reagovao, onako kako smo i navikli od njega.

Najbolji strelac reprezentacije Srbije i Lige nacija Aleksandar Mitrović juče je postigao još jedan, peti po redu pogodak za ''Orlove'' u pomenutom takmičenju, ali je pri rezultatu 2:0 promašio jedanaesterac u duelu sa Crnom Gorom.

Izveo ga je prilično neozbiljno, pokušao je ''Panenkom'' da savlada golmana Petkovića, ali lopta je završila iznad prečke.

Posle meča, u razgovoru sa novinarima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << popularni Mitar je na simpatičan način priznao svoju grešku, uz šalu na svoj račun, i sam se pitajući zbog čega je baš na taj način izveo najstrožu kaznu.

''Ma nisam hteo da to uradim, već sam hteo u suprotan ugao, gde se on nije bacio. Ali, moja glava...







Majke mi, ne znam ni ja što sam to uradio. Nikad više, stvarno ne znam šta mi se desilo. U sekundi sam promenio odluku. Kako sam je šutno znao sam da ide preko.







Gledao sam sinoć Holandiju i kako je izveo Depaj, isto je bocnuo. I na treningu sam šutirao, a sada sam u trenutku odlučio... Jak ste čovek zato je i lopta otišla gore? - Ne znam... Možda sam više glup čovek, nego što sam jak'', izjavio je Mitrović, a prenosi ''Kurir''.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Preko celog - Golman Jordana pogodio iz degažmana! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018, 13:31

Golmanu reprezentacije Jordana pošlo je za rukom da iz degažmana savlada protivničkog čuvara mreže...Reprezentativac Jordana Amer Šafi postigao je vodeći gol u prijateljskom meču sa Indijom...O golu se ne bi pričalo da ga nije postigao golman i to iz degažmana!..Ameer Šafi katapultirao je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.