Mitrogol preskočio Pantelu

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mitrogol" preskočio Pantelu

Aleksandar Mitrović je zahvaljujući golu protiv Kine napredovao na večnoj listi strelaca naše reprezentacije.

Neki će reći da mu je potrebno mnogo šansi da bi zatresao mrežu, ali ga propuštene prilike nisu pokolebale i jednu je pretvorio u gol.

Rezervista Andrija Živković ga je pogodio u 'trepavicu' centaršutem sa levog krila u 69. minutu, a danas odlični kineski golman Jan nije imao nikakve šanse.

To je bio Mitrovićev 11. gol u dresu sa državnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grbom, pa je preskočio Marka Pantelića na golgeterskoj listi 'Orlova'.

Mitar trese mreže u dresu reprezentacije Srbije na svaka tri meča, danas je u Gvangžuu upisao 33. nastup.

Od aktivnih reprezentativaca Srbije jedini efikasniji od "Mitrogola" su kapiten Branislav Ivanović (12) i Dušan Tadić (12), dok je na istoj koti Zoran "Bambi" Tošić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.