Izvor: RTS, 25.Sep.2021, 23:14

Mitrogol ponovo pogodio, a potom proslavio gol sa navijačem u kolicima

Bristol i Fulam odigrali su nerešeno 1:1 u meču devetog kola Čempionšipa. Strelac gola za goste bio je reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović.
Možda i lepšu stvar od samog gola, koji je njegovoj ekipi doneo izjednačenje, Mitrović je uradio posle toga. Pogodak je proslavio tako što je skočio na tribine i zagrlio mladog navijača koji je u kolicima.

Naime, Mitrović je slaveći  sa saigračima dotrčao do jednog dela tribina, prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na drugu stranu i prišao mladom navijaču koji je u kolicima. Zagrlio ga je i okupio ostale igrače. Ovaj gest će  dečaku sigurno ostati zauvek u sećanju.
Fulam je sa novim bodom sakupio ukupno 17 i trenutno je na četvrtoj poziciji na tabeli i nastavlja borbu za povratak u Premijer ligu. Mitroviću je ovo sedmi gol u devet ligaških mečeva ove sezone.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.