Mitrogol o golovima i jezičkoj barijeri saigrača

Izvor: Mondo, 27.Avg.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrogol o golovima i jezičkoj barijeri saigrača

Srpski centarfor veruje da će Fulam posle prve pobede igrati bolje.

U poslednja dva gola - tri gola. Aleksandar Mitrović nalazi se u sjajnoj formi i najzaslužniji je za prvu pobedu Fulama po povratku u Premijer ligu.

U 3. kolu bio je dvostruki strelac protiv Barnlija (4:2). Pogodio je za u 36. minut za 2:1, a onda u 38. za 3:1. Oba puta glavom.

"Bila je teška utakmica, sa mnogo golova. Barnli je težak protivnik", skromno je konstatovao srpski reprezentativac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a potom se osvrnuo na svoj učinak.

"Svaki gol je lep, donosi sjajan osećaj, ali najvažnije je da smo pobedili i pružili našim navijačima lepo popodne".

Fulam posle tri kola ima tri boda, ali je Mitrović uveren da će ekipa tek početi da ređa pobede.

"Imamo mnogo novih igrača koji su došli iz različitih liga i ne pričaju svi engleski jezik. Ali, ovo je najbolja liga i želimo da ostanemo u društvu najboljih. Verujem da ćemo napornim radom uspeti u tome. Bitno je da se držimo sistema i verujemo u njega", istakao je reprezentativac Srbije.

Na sjajnu partiju Aleksandra Mitrovića nisu ostali ravnodušni i treneri. Slaviša Jokanović je "sipao" pohvale na račun sunarodnika.

"On je egzekutor! Pokazao je želju da sledi stil igre koji praktikujemo i tako nanosi štetu protivničkim timovima. Ponašanje mu je fantastično! Znali smo da je sjajan igrač, što je i dokazao prošle sezone u Čempionšipu. Neki su govorili da je igrač samo za Čempionšip, ali sada pokazuje da može da igra i na najvišem nivou, a ima još mnogo prostora za napredak", zadovoljan je Jokanović.

I njegov kolega sa klupe Barnlija, Šon Dajš, bio je pod utiskom.

"Mitrović je bio ubedljivo najbolji igrač utakmice. Napravio je razliku na terenu", mogao je samo da konstatuje trener gostiju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.