Mitić i Dimitrov šampioni Omladinske zlatne rukavice

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 00:39

Mitić i Dimitrov šampioni "Omladinske zlatne rukavice"

Sanja Mitić je proglašena za najbolju bokserku, dok je Hristofer Dimitrov izabran za najboljeg boksera na "Omladinskoj zlatnoj rukavici", saopštio je BSS.

U saopštenju BSS se navodi da je takmičenje OPEN BALKAN za trofej "Omladinska zlatna rukavica" održano od devetog do 11. februara u Kraljevu.

"Na smotri mladih snaga u popularnoj 'Kutiji šibica' za naslov šampiona 'Omladinske zlatne rukavice 2024.', kao i vredne bodove za rang listu Open Balkan borilo se 33 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << omladinki i omladinaca iz pet zemalja", navode iz BSS.

Za najbolju bokserku proglašena je Sanja Mitić, najbolji bokser je Hristofer Dimitrov, a najborbeniji par su Ognjen Antić i Marko Jovanović.

"Za najboljeg tehničara proglašen je Hamza Rašljanin, najuspešniji stranac je Adrijan Rustemovski iz Severne Makedonije. Svi finalni mečevi 'Omladinske zlatne rukavice' u organizaciji Grada Kraljeva i BSS, kao i Open Balkana prenošeni su uživo na TV Arena fajt", dodaje se u saopštenju BSS.

Srbiju su na "Omladinskoj zlatnoj rukavici" u Kraljevu predstavljali: Nikola Maksimović (48kg), Elvis Fetahi (48kg), Admir Kamešničanin (57kg), Safet Memetović (60kg), Ognjen Antić (60kg), Marko Jovanović (60kg), Ivan Krivačević (63.5kg), Hristofer Dimitrov (63.5kg), Dimitrije Lukić (71kg), Lazar Radošević (71kg), Hamza Rašljanin (71kg), Vuk Vukajlović (75kg), Strahinja Mitrović (75kg), Zinedin Papić (75kg), Mitar Radić (75kg), Ognjen Komarčević (80kg), Ognjen Vučićević (80kg), Nikolina Džida (50kg), Sanja Mitić (50kg), Nada Krivačević (52kg) i Anđelija Kovčić (52kg). (Kraj) man/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.