Mitar izazvao lavinu komentara, navijači Njukasla kipte od besa zbog Beniteza! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar izazvao ''lavinu'' komentara, navijači Njukasla kipte od besa zbog Beniteza! (TVITOVI) (foto)

Sve im više nedostaje...

Ekipa Fulama danas je osvojila svoj peti bod u pet odigranih kola Premijer lige, a Aleksandar Mitrović je postigao peti gol od početka sezone u elitnom takmičenju na Ostrvu.

Duel Fulama i Votforda završen je rezultatom 1:1, a Mitrović je svom timu doneo bod golom u 78. minutu, posle ranog vođstva gostiju.

Njegova igra i nastavak golgeterske serije izazvali su pregršt komentara na društvenim mrežama, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je stigao i Azara na čelu liste strelaca Premijer lige.

Naravno, navijači Fulama su oduševljeni svojim napadačem, ali mnogo zanimljivije su reakcije pristalica Njukasla koji su u sve većoj neverici što se trener ''Svraka'' Rafa Benitez ovog leta tako lako odrekao usluga srpskog reprezentativca.

Neki od navijača Njukasla priznaju da im Mitrović sada nedostaje više nego iko, drugi ističu da je Srbin do sada dao više golova nego Benitezov tim zajedno. Zbog toga postavljaju opravdana pitanja Benitezu, poput onog zašto Hoselu, a ne Mitrović...

-

Mitro is the man what a player 👍🏼

— Jake Turner (@JakeTurner_28) September 22, 2018 -

I miss Mitro more than anything.

— Jack Ryan (@jackobnufc) September 22, 2018 -

I said Mitro would score more than any of our players, at this rate he’ll score more than our entire team put together

— Tom (@ToonTomm) September 22, 2018 -

Where's the Mitro isn't good enough brigade? He's scored same amount of goals this season as our squad #NUFC and don't give me the Rafa knows best on this one

— jonny ward (@wardy22589) September 22, 2018 -

Watching Mitro putting in the effort and scoring goals makes me question Rafa. You may not like Mitro but hes a good strong forward who scores goals when given the chance. Rafa prefers Joselu. Says it all really.

— Richie Stuart ℹ️ (@barpots) September 22, 2018 -

Beers 🍻 on me for Mitro. #thanks for points 😀

— Dheeraj 🇨🇽 Dheeraj (@DheerajDhee13) September 22, 2018 -

Mitro is class 🔥🔥🔥

— JC (@jackfts) September 22, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rezultat dana na Ostrvu, 5:4 za Mitra! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018

Ne prestaju reakcije posle njegove današnje partije, ali ova je pobedila...Ekipa Fulama danas je na svom terenu remizirala sa Votfordom (1:1), a Aleksandar Mitrović je ponovo bio u glavnoj ulozi na terenu. Postigao je jedini gol za tim Slaviše Jokanovića, a da je u pojedinim situacijama imao više...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.