Mitar gubi strpljenje!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2017, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar gubi strpljenje!

Vreme ističe, šta će se dogoditi na zimu?

Dugo se već govori o statusu Aleksandra Mitrovića u Njukaslu, uz poređenje njegovog sjajnog učinka u dresu reprezentacije Srbije u odnosu na veoma malu minutažu u crno-belom dresu engleskih ''Svraka''.

Nažalost, i dalje je u senci Hoselua i Gejla, koji dobijaju prednost u odnosu na njega kod trenera Rafe Beniteza i veliko je pitanje koliko će popularni Mitar moći još da izdrži takav tretman.

''Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam strpljiv, ali videćemo... Moje strpljenje je pri kraju, želim da igram, želim da budem na terenu. Ne znam šta drugo da kažem...

Želim da budem ovde, volim ovaj klub. Treniram dobro, pokušavam da iskoristim svaki minut na terenu. Za sad sam ovde, videćemo šta će se dalje događati. Ja ću svakako dati sve od sebe u narednih nekoliko nedelja'', istakao je Mitrović, a prenosi engleski ''Chronicle Live''.

Ako uskoro ode iz Njukasla, ono što će mu najviše nedostajati jeste ogromna podrška koju ima od strane navijača ovog kluba.

''To je ono što me drži. Od početka, ne znam zbog čega, imali smo sjajan odnos. Ja volim njih, oni vole mene. Njukasl mi je u srcu i to će ostati, čak i ako možda odem u neki drugi klub. Nadam se da ću ostati, ali u svakom slučaju uvek ću biti navijač Njukasla'', poručio je Mitar.

Na kraju je prokomentarisao i uspeh sa reprezentacijom Srbije u kvalifikacijama ua Mundijal u Rusiji.

''To je velika stvar za našu zemlju, za sve srpske fudbalere, za naš narod'', naglasio je Mitrović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mitar gubi strpljenje u Njukaslu

Izvor: Mondo, 22.Nov.2017

"Želim da ostanem i volim klub, ali..", pribrano govori srpski napadač dok i dalje čeka svoju šansu. Odlazak se, ipak, čini realnijom opcijom...Foto: Guliver/Getty images/Ian MacNicol..Iako je od prošlog juna postigao devet golova na 13 utakmica reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović i dalje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.