Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2020, 15:09

Mitar ga daje danas, imate razloga da verujete u to

Srpski gogleter svaki put ove sezone pogađao nakon posta od tri meča bez gola

Lids i Fulam su na loš način otvorili poslednju fazu takmičenja i pokazali da ih je pauza zbog virusa korona koštala ispadanja iz forme. Za tim posebno ima da žali domaći tim, koji je pre prekida prvenstva bio u nizu od pet uzastopsnih pobeda, a protiv Kardifa prošle nedelje nije ličio na sebe (0:2). Još lošije na terenu delovao je Fulam, koji je protiv Brentforda želeo da napravi zamajac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za finalne borbe, ali je žestoko "udario o ledinu" i ostao na sedam bodova zaostatka za dva prvoplasirana tima tamošnjeg šampionata.

U blagoj krizi je i Aleksandar Mitrović, koji nije postigao gol na dve vezane utakmice pre pauze, a nije bio na visini zadatka ni protiv Brentforda. Ipak, imamo mnogo razloga da verujemo da će najbolji srpski napadač baš danas prekinuti post, a evo i zbog čega. Mitroviću je ovo treći put u ovoj sezoni da nije postigao gol na tri vezana meča na kojima je nastupao, a u prethodna dva navrata je upravo na tom četvrtom meču postigao pogodak.

Prvi put mu se to dogodilo u sedmom, osmom i devetom kolu Čempionšipa, a onda je u 10. postigao dva gola na gostovanju Redingu. Nakon toga je postio u 25, 26, i 27. kolu, a onda je u prvo sledećem kada se našao na terenu odmah postigao pogodak. U međuvremenu je propustio dva meča zbog povrede zgloba, a onda je pogađao na u tri vezana meča po jednom. Protivnici su bili Haderfild, Blekburn i Milvol.

Fudbalski stručnjaci na Ostrvu smatraju da se Fulam možda i previše oslanjao na srpskog golgetera. Mitrović je postigao 23 gola na 35 utakmica, a svi ostali još 28. Dakle samo pet više od najboljeg strelca tima. Mitrović će biti motivisan, ali i pun samopouzdanja jer je protiv Lidsa dao gol u prvom ovosezonskom meču dva tima u Čempionšipu, koji je Fulam rešio u svoju korist rezultatom 2:1.

Pod možda još i većim pritiskom sa suprotne strane je Patrik Bamfoird, od kojeg se konstatno traže golovi, a postigao ih je samo 13 na 37 utakmica u dosadašnjem toku sezone. Bamford je bio meta kritika navijača Lidsa zbog protiv Kardifa. Pauza mu očigledno nije prijala, ali Lids nema prava na nove neuspehe, jer su njegovi navijači previše puta gledali kako tim gubi kontrolu u samom finišu sezone.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.