Mitar - Gol za oproštaj! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar - Gol za oproštaj! (video)

Reprezentativac Srbije danas igra oproštajnu prvenstvenu utakmicu u dresu Anderlehta, a ceo događaj je upotpunio novim pogotkom!

Aleksandar Mitrović nije uspeo da sa Anderlehtom odbrani šampionsku titulu, ali mu to ne smeta da do samog kraja sezone nastavi da trese mreže.

U poslednjem kolu plej-of faze takmičenja, Anderleht je danas dočekao novog šampiona, ekipu Genta.

Gosti su rano poveli, ubrzo je izjednbačio Dešaht, a potpuni preokret ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Brisela doneo je, naravno, naš Aleksandar Mitrović u 51. minutu meča - 2:1.

Meč je još uvek u toku, a u prilogu pogledajte najnoviji pogodak prvog strelca Anderlehta i belgijskog šampionata. Njegov jubilarni, 20. prvenstveni od početka sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BELGIJA: Mitrović srušio šampiona u Pirovoj pobedi Anderlehta (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015

Plej-of koji se u Belgiji igra za šampiona završen je danas utakmicama 10. kola, ali u poslednjoj rundi nije odlučivano o tome ko će biti prvak pošto je to već Gent već ko će uz ovaj tim ići u Ligiu šampiona.. . Uoči poslednje runde Briž je imao bod više od Anderlehta, a oba kluba su utakmice...

Nastavak na HotSport.rs...

SRBIN NA CENI: Novi Partizanovac pravi društvo Mitroviću u Anderlehtu?

Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2015, 00:12

Anderleht, koji je napravio fantastičan posao dovođenjem Mitrovića iz Partizana, želi novog Srbina u timu.. . Kako prenosi Sport, “ljubičasti” su zainteresovani za bivšeg fudbalera crno-belih Ivana Obradovića. Naime, levi bek ima fenomenalnu sezonu za sobom u dresu Mehelena, koji sa klupe...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.