Mister promašaj: Balotelijevih 39 šuteva na 20 mečeva u Premijer ligi i samo jedan gol (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mister promašaj: Balotelijevih 39 šuteva na 20 mečeva u Premijer ligi i samo jedan gol (VIDEO)

U Liverpulu još nijedan prvenstveni?!

Ekipa Liverpula nekako je pobedila KPR autogolom koji je postigao Stiven Kolker u poslednjim minutima meča, ali za ovu pobedu definitivno nije zaslužan Mario Baloteli, čovek koji je doveden na Enfild baš da bi rešavao utakmice. Međutim, njegova statistika sa Ostrva govori da je uprava Liverpula mogla i da pretpostavi da to neće iči tako glatko.

Naime, Baloteli je na prethodnih 20 premijerligaških >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmica, računajući i one u dresu Manćester Sitija pre nego što se otisnuo u Milano, šutnuo na gol čak 39 puta. Postigao je samo jedan pogodak?! Kada se na to doda da nije imao nijednu asistenciju, jasno je da je njegov bilans više nego očajan.

Navijači Liverpula imaju poseban razlog za nezadovoljstvo, pošto italijanski reprezentativac u dresu Redsa još nema prvesnstveni gol. Ima samo 20 šuteva. U pet najjačih liga Evrope niko se nije toliko upinjao, a da nije pobrao rezultate svog rada.

Kada se računaju i mečevi koje je Mario odigrao u dresu Mančester Sitija, nije bio precizan na već deset uzastopnih mečeva. Još dve utakmice bez pogotka i izjednačiće sopstveni negativni rekord još iz dresa šampiona Engleske, kada mu je trebalo 12 istrčavanja na teren kako bi se upisao u strelce.

Na današnjem meču protiv KPR-a, Mario je šutirao sedam puta, a nijedan od tih pokušaja nije pošteno namučio golmana domaće ekipe. Ali, jedan će ostati zapamćen.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.