„Mišo, legendo, počivaj u miru“: Đoković i Danilovićeva se prisetili anegdota sa najpoznatijim navijačem Partizana

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2020, 22:48

„Mišo, legendo, počivaj u miru“: Đoković i Danilovićeva se prisetili anegdota sa najpoznatijim navijačem Partizana

Čovek je živeo za Partizan - poručila je Olga. Sećam se koliko često je dolazio u TK Partizan da nas podržava - priseća se Nole Mnogi su se tokom dana opraštali od najpoznatijeg navijača Partizana Miše Tumbasa. Učinili su to i teniseri – Olga Danilović i Novak Đoković. -„E, mala, pozdravi tatu“.Svaki put kad smo se videli mi je to rekao. Sećam se kad je došaona moj mečkad sam imala ma moždani 10 godina i navijao kao lud da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je na kraju morao da se skloni. Čovek je živeo za Partizan. Počivaj u miru Mišo – napisala je Olga.PROČITAJTE JOŠ: „Nadam se da će Bog da mu nađe kartu sa dobrim mestom gore na južnoj tribini“: Vujošević sa puno emocija govorio o Tumbasu (VIDEO) Na toj objavi se uključio prvi reket sveta. - Miša legenda.. Sećam se koliko je često dolazio u TK Partizan da nas podržava na mečevima.. Dizaoje atmosferui bio je pravi simbol kluba. Počivaj u miru Mišo – poručio je Nole.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Partizan,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ono kad vas Novak nazove legendom... Niko kao Miša Tumbas (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 00:03

Još jedna reakcija našeg najboljeg tenisera povodom smrti Miše Tumbasa...Koliko je snažan utisak ostavio Miša Tumbas na sve ljubitelje sporta u Srbiji svedoče i brojne poruke kojima se čitavog dana od njega opraštaju velika imena našeg sporta...Naš najbolji sportista svih vremena Novak Đoković...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.