Mislite da vas Nikola ne gleda, a onda vam pošalje savršen pâs VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mislite da vas Nikola ne gleda, a onda vam pošalje savršen pâs" VIDEO

Majkl Porter junior, mladi košarkaš Denver Nagetsa, impresioniran je Nikolom Jokićem u prvim danima trening kampa.

Porter, koji je prošlu sezonu propustio zbog slabe fizičke spreme, mogao bi da bude veliko pojačanje za Nagetsa ako ispuni potencijal.

Novinare iz Denvera zanimalo je ko je ostavi najveći utisak na njega tokom ovih nekoliko dana koliko traje kamp.

"Nikola... igrati s njim je sjajno. Drugačije je biti s njim na terenu nego ga gledati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa strane. Mnogo je bolji kada se s njim", rekao je Porter i dodao:

"Mislite da vas Nikola ne gleda, uopšte ne razmišljate da ćete dobiti loptu, ali onda on baci savršen pâs i pronađe vas. Nikola mi je rekao da mogu da budem najbolji košarkaš u timu koji će se ubacivati između linije odbrane protivnika. Ima sjajnu viziju, a na meni je samo da se krećem bez lopte i on će me pronaći".

Majkl Porter junior bio je jedan od najvećih talenata u srednjoj školi i na koledžu, međutim usled problema s leđima pao je na Draftu i Nagetsi su ga pokupili na 14. mestu.

Presedeo je celu godinu i sada je potpuno spreman, a koliko će minuta dobiti zavisi od toga kako se snađe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.