Mišković otišao posle Niša: OSTAVKA zbog krađe!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković otišao posle Niša: OSTAVKA zbog krađe!

Predsednik Napretka povukao se posle utakmice u kojoj su dosuđena dva penala protiv njegovog tima.

Očekivano velika buka digla se posle utakmice Radnički Niš - Napredak, završene remijem 3:3.

Gosti su vodlii dva puta, domaćin je oba puta izjednačio iz penala, a trener Kruševljana Milorad Kosanović je posle prvog jedanaesterca napustio klub i otišao u svlačionicu.

Prvi čovek Napretka Marko Mišković je dva dana posle utakmice "prelomio" i očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pod jakim utiskom viđenog - podneo ostavku!

U klupskom saopštenju dato je prvo obrazloženje te odluke.

"Zbog orkestrirane konstantne krađe Fudbalskog kluba Napredak od strane Sudijske organizacije FSS u poslednjih nekoliko sezona i nemogućnosti da se legalnim sredstvima izborimo sa time, predsednik kluba Marko Mišković podnosi neopozivu ostavku na tu funkciju".

"U toku sutrašnjeg dana predsednik će se obratiti zvaničnim saopštenjem na sajtu kluba svim navijačima FK Napredak. U narednom periodu planirana je vanredna Skupština FK Napredak na kojoj će biti izabrani novi organi upravljanja".

Mišković je vodio Napredak od januara 2012. godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.