Misija Politano propala, Roma se okrenula novom imenu!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misija "Politano" propala, Roma se okrenula novom imenu!

"Vučica" mora da nađe adekvatnu zamenu za reprezentativca.

Razmena Politano - Spinacola je propala i to na veoma buran način.

Dva fudbalera su bila pred predstavljanjem u svojim novim klubovima, Politano u Romi a Spinacola u Interu kada su "neroazuri" rešili u zadnji tren da promene uslove poslovanja, što je donelo do raskida pomenute saradnje.

Roma tako ostaje sa velikim problem, kako zameniti povređenog Zaniola?

Italijan je završio sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog povrede ligamenata, italijanski mediji javljaju da su se čelnici "vučice" okrenuli ka Primeri. Nova meta je fudbaler Real Sosijedada - Adnan Januzaj.

Agent Belgijanaca je potvrdio interesovanje za italijanske medije. Ofanzivac je ove sezone odigrao 13 utakmica za Real Sosijedad, zabeležio je po četiri gola i asistencije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.