Misfits se priključio Binary Dragons na DreamHacku

Izvor: B92, 04.Jul.2017, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misfits se priključio Binary Dragons na DreamHacku

Posle naših Zmajeva, i Misfits je uspeo da dođe do DreamHack-a, preko severnoameričkih kvalifikacija. To su jedina dva tima koji su izborili mesto preko kvalifikacija, preostalih 6 mesta popuniće timovi koji će dobiti pozivnice.

Osam timova takmičilo se u zatvorenim kvalifikacijama, među zvučnijim imenima, tu su bili Misfits, CLG, NRG. Misfits je svoj put do Atlante počeo pobednom nad CLG akademijom, koju su pobedili 16:5 i 16:13, povratnik u ekipi Misfits, ShahZaM, imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odličan meč.

Interesantno da su već u ovoj fazi turnira, četvrtfinalu, ispali CLG i NRG. U polufinalu, Misfits je igrao protiv ekipe Miami Flamingos, opet su bili bolji sa 2:0, 16:5 na Overpass i 19:16 na Nuke.

Ownage je malo iznenađujuće u četvrtfinalu pobedio CLG, a u polufinalu paiN, te tako zakazao duel u finalu sa Misfits. Seangares i ekipa su bili favoriti u ovom meču, na Cache su bež poteškoća slavili sa 16:6, dok su na Mirage imali malo teži posao, 16:14, time su kartu za Atlantu obezbedili bez izgubljene mape. Najbolji u finalu bio je devoduvek, a malo poznato je da je ovaj igrač Francuz, poreklom iz Srbije, David Dobrosavljević, tako da pored LEGIJE i nexe, imamo još jednog igrača u svetski poznatom timu.

Misfits je zaslužio prolaz, imali su turbulencija u ekipi poslednjih nedelja, ali definitivno imaju kvalitet, te ako budu igrali konstantno možemo očekivati uspon forme, napredak u igri i učešće na najvećim turnirima.

Turnir u Atlanti igra se od 21. do 23. jula, a uskoro možemo da očekujemo imena ostalih 6 timova sa kojima će se naši Zmajevi boriti za nagradni fond od 100 000 dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.