Miša Tumbas dobio grafit u Beogradu, izgleda sjajno! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 17:29

Miša Tumbas dobio grafit u Beogradu, izgleda sjajno! (foto)

Legendarni navijač Partizana je dobio svoj grafit.

Ulice Vračara bogatije su od nedavno za jedan interesantan grafit koji je namenjen preminulom navijaču Partizana Miroslavu Gajiću, poznatijem kao Miša Tumbas.

Na grafitu je on kako doziva Lamina Dijaru, napadača Partizana koji je terorisao mreže u Super ligi Srbije, redovno i u večitim derbijima koje je neretko i rešavao.

Pogledajte kako izgleda pomenuti grafit.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VEČNO ĆE GA PAMTITI: Grobari na poseban način odali počast Miši Tumbasu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020

Pridružio se odabranom klubu partizanovaca...Legendarni navijač Partizana Miodrag Gajić, mnogo poznatiji po nadimku Miša Tumbas preminuo je 4. aprila, tokom vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa, pa je na njegovoj sahrani zbog uvedenih mera bilo tek dva desetak ljudi...Ipak, nedavno su Grobari...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.