Miroslav Stevanović: Navijaću za Vojvodinu, smeši im se Kup

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Stevanović: Navijaću za Vojvodinu, smeši im se Kup

Novi Seviljski berberin zove se Miroslav Stevanović! Ofanzivni vezista Vojvodine prošao je lekarske preglede i obavezao se na vernost Sevilji.
Najjača svetska liga raširenih ruku dočekuje skromnog momka iz Zvornika. Osmesi, blicevi fotoaparata i neverica po sletanju na seviljski aerodrom San Pablo, bili su uvertira u ono što, verovatno, srpsku zvezdu prelaznog roka 2013. očekuje.
Epilog je stigao u sredu, desetak minuta ispred 19 časova. Stevanović je potpisao ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa Seviljom. Sevilja je dobila trku, a Zvorničanin nije krio impresije sa lica mesta.
Grad je sjajan, stadion ogroman… Izabrao sam veliki klub. Mislio sam da dolazim u tajnosti, ali doček na aerodromu, potvrdio je da u i oko takvog giganta, kakav je Sevilja, ništa ne može da se sakrije. Radujem se, iskreno.
Ključnu ulogu u burnih 40 seviljskih sati imao je Elvir Spahić. Reprezentativac BiH, uz menadžera Nikolu Pavlovića, bio je logistička podrška Stevanoviću.
Imao sam sreću sa Spahić bude uz mene na svakom koraku. Mnogo mi je pomogao, upoznao kako Sevilja diše i pitanje je kako bi se snašao, u celokupnoj pompi, da nije bilo Spahića.
Do juče član Vojvodine, stigao je u Španiju, na velika vrata. Očekivanja u Sevilji, klubu kojem ne ide prema planovima, odudaraju od prosečnosti. A to nije mali zahtev u najjačem svetskom takmičenju unutardržavnog karaktera.
Još je rano za obećanja. Tek sam stigao, emocije su jake… Nisam ni razmišljao na tu temu. Verujem u sebe i znam koliko mogu. Spreman sam da ispunim svaki zadatak.
Ni tri pune sezone u Novom Sadu nisu bile potrebne negdašnjem učeniku zvorničke Drine, stažisti banjalučkog Borca i Palića, da stigne u društvo najjačih svetskih timova.
Sudbina je htela da napustim Vojvodinu drugog dana godine u kojoj se smeši trofej u kupu. Navijaću za moje bivše saigrače da stignu do cilja, voleo bih da što dalje doguraju i u šampionatu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.