Miro Bilan MVP - Drugu nedelju za redom!

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miro Bilan MVP - Drugu nedelju za redom!

Košarkaš Cedevite Miro Bilan najkorisniji je igrač 15. kola Jadranske lige, drugu nedelju zaredom, saopšteno je danas na sajtu regionalnog takmičenja.

Cedevita je u nedelju u Zagrebu pobedila Sutjesku sa 73:50, a Bilan je za 23 minua na parketu postigao 15 poena, uz 13 skokova i tri asistencije za indeks korisnosti 28.

Bilan je jedini košarkaš ove sezone u Jadranskoj ligi koji je triput bio najkorisniji igrač kola.

Prvi put mu je to pošlo za rukom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u drugom kolu takodje protiv Sutjeske, a drugi put u 14. kolu protiv Igokee.

Najveći indeks korisnosti u ovom kolu imao je košarkaš Partizana Kevin Džons koji je na utakmici protiv Mega Leksa za 32 minuta postigao 21 poen, uz 15 skokova i dve asistencije za indeks korisnosti 33, ali nije izabran za MVP-a, jer crno-beli nisu ostvarili trijumf.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Džons najkorisniji, ali je MVP ipak Bilan

Izvor: Mondo, 22.Dec.2015

Košarkaš Partizana Kevin Džons imao najveći indeks korisnosti u 15. kolu ABA lige, ali je drugu nedelju zaredom izabran igrač Cedevite Miro Bilan..Foto: MN Press..Miro Bilan najkorisniji je igrač 15. kola ABA lige...Cedevita je u nedelju u Zagrebu ubedljivo pobedila Sutjesku (73:50), a Bilan je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.