Mirković o novim ulogama, golu i kartonima

Izvor: Mondo, 06.Feb.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković o novim ulogama, golu i kartonima

"Da ne kažem da ima i onog trećeg...", rekao je Mirković o isključenjima Vulićevića i Šehovića.

/od specijalnog izveštača sa priprema Partizana iz Antalije/

U najtežoj proveri na zimskim pripremama Partizan je savladao Šahtjor (2:0), ali u preostala tri duela nije postigao gol. Tako je bilo u porazima od Slovana i Krakovije (po 0:1), odnosno u današnjem remiju sa ekipom Krila Sovjetov (0:0).

"Čvrsta i borbena utakmica. Tvrd protivnik", kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je konstatovao Mirković posle meča.

"Zadovoljan sam igrom, jer smo bili agresivni, disciplinovani, napravili smo dosta lepih akcija... Igrali smo angažovano, linije su nam bile uske, stajali smo blizu igrača, vršili pritisak, pokušavali i u napadu da napravimo dobre akcije i to smo radili. Nažalost, opet nismo postigli gol", skrenuo je pažnju trener crno-belih na lako uočljiv problem sa neefikasnošću Partizana u Antaliji, za još bolji utisak: "Falio je gol...".

Na krilima su bili Enake i Urošević, dok se sa boka u sredinu pomerio Tošić.

"Bambi je ostavio dosta dobar utisak. Enake i Urošević? Pa, dobro... S obzirom da im to nisu izvorne pozicije mogu da budem zadovoljan kako su odradili utakmicu", rekao je Mirković koji je objasnio da je od početka u planu bilo da kombinovan tim zaigra pred generalku

Viđena su dva crvena kartona igračima Partizana, ukupno tri od dolaska u Tursku, a novinari su pitali Mirkovića da li je to posledica umora ili tenzije?

"Možda ima od svega pomalo. Da ne kažem da ima i onog trećeg, a mislim da su prestrogo pokazani. Verovatno ima i do motiva kod igrača".

Da li će onih 11 koji istrče protiv Mladosti u četvrtak biti i starteri u prvom meču Superlige?

"Ne bih baš tako rekao. Do početka prvenstva ostalo je desetak dana, svi momci su rotaciji i konkurenciji", rekao je Mirković.

Meč protiv Mladosti Doboj igra se od 15 časova uz prenos na Arena Sport.

Izvor: TV Arena sport/MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.