Mirković: Ako treba - igraću

Izvor: B92, 16.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: "Ako treba - igraću"



Defanzivac Partizana Zoran Mirković, koji je pre samo deset dana najavio da će okačiti "kopačke o klin", promenio je svoju odluku i ponovo se stavio na raspolaganje šefu struke crno-belih Jirgenu Reberu.

"Vidite i sami da imamo dosta problema sa povredama igrača iz zadnje linije. Imam želju da pomognem, iako se ne osećam bolje nego pre deset dana. Reber ima problema da sastavi defanzivu i ako ostane takva situacija, sigurno ću pomoći", rekao je Mirković za "Večernje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novosti".

On je dodao da su bolovi u ledjima još uvek prisutni, ali da je počeo sa tretmanima koji bi trebalo da pomognu.

"Javilo mi se mnogo ljudi koji nude pomoć. Nekoliko metoda lečenja je u igri, videćemo šta će na kraju biti", naveo je štoper crno-belih.

Partizan, pored Mirkovića, trenutno ima problema još nekoliko igrača u odbrani. Niša Saveljić je zaradio crveni karton protiv Vojvodine u Novom Sadu, Bojan Šljivančanin se povredio, dok je Nemanja Rnić još uvek nedovoljno oporavljen.

Naredno, 22. kolo Meridijan Superlige, koje je trebalo da bude odigrano u subotu 18. marta, pomereno je za utorak 21. mart, pa se u taboru aktuelnog šampiona SCG još uvek nadaju da će do tada nedaće sa odbrambenim fudbalerima biti otklonjene.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.