Izvor: RTS, 23.Okt.2020, 17:50

Mirko Ivanić "preležao“ koronu

Igrač Crvene zvezde Mirko Ivanić dobio je negativan nalaz na test koronavirusa i vratio se treninzima sa ekipom, saopštio je klub iz Ljutice Bogdana.
Klub je pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa igračem, koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji. Takođe, klub očekuje da će uskoro i Gejlor Kanga da se oporavi od ovog virusa.

Crveno-beli su saopštili da klub testira igrače na koronavirus svakih sedam dana radi prevencije zdravlja svih zaposlenih.
Zvezdu u nedelju očekuje susret 12. kola Superlige Srbije protiv ekipe Javora na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loše vesti za Dortmund, koronavirus pred derbi Rura!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2020

"Milioneri" neće moći da računaju na 26-godišnjeg vezistu...Borusija iz Dortmunda saopštila je da je Emre Džan pozitivan na koronavirus...Vezista nije otputovao za Rim na meč protiv Lacija u Ligi šampiona zbog suspenzije, a današnji test pokazao je pozitivan nalaz...Džan se oseća dobro, trenutno...

Nastavak na Sportske.net...

Ivanić se oporavio od koronavirusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić oporavio se od koronavirusa i priključio treninzima, saopšteno je na sajtu crveno-belih...On će biti u konkurenciji za naredni prvenstveni meč protiv Javora u nedelju i što je još važnije za duel protiv Libereca u Ligi Evrope...Iz Zvezde navode da se nadaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.