Mirisalo na poraz, ali je Bejl spasio Real! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirisalo na poraz, ali je Bejl spasio Real! (video)

Geret Bejl junak Reala, spasio ih novog poraza.

Real Madrid je danas imao velikih problema od samog starta na utakmici protiv Viljareala.

Gosti nisu imali čak ni posed lopte u prvom poluvremenu, krenuli su sa dva napadača (Luka Jović i Karim Benzema), što im nije donelo povoljan rezultat.

Umesto toga, odmah su primili gol i to već u 12. minutu, Moreno je uspeo da zatrese mrežu golmana Kurtoe nakon kontre i nakon odbijene lopte od strane belgijskog golmana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U nastavku jedna šansa za Luku Jovića koji se dobro izborio za poziciju, mogao možda da uposli i Benzemu, ali se odlučio da šutira i to pored gola.

Pred sam kraj prvog dela igre Benzema je opalio sa ivice kaznenog prostora i pogodio stativu.

U smiraj prvog dela igre, gol u mreži "podmornice", akcija je bila fenomenalna. Karvahal je dobio loptu od Luke Jovića koji je zapanjio svet svojim dodavanjem, potom je desni bek Madriđana uposlio Bejla koji je bio sam i nije mu bilo teško da pogodi - 1:1.

Ipak, u nastavku iznenađenje, ponovo. Real Madrid je primio još jedan gol, Gomez je uspeo da ga postigne u 74. minutu, baš kad mu vreme nije bilo po "kraljeve".

Mirisalo je na prvi poraz Real Madrida, ali je onda ponovo na scenu stupio Geret Bejl i sve oduševio svojim novim golom. On je dobio loptu od Modrića, izborio se za udarac i pogodio je po zemlji za 2:2.

Neverovatna situacija na samom kraju, Geret Bejl je morao napolje zbog crvenog kartona, tačnije, zbog dva žuta.

Prvi je dobio u 3. minutu nadoknade, drugi dva minuta kasnije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.