Miracle i Dendi uskoro bez tima

Izvor: B92, 31.Okt.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miracle i Dendi uskoro bez tima

Socijalni mediji bruje od nagađanja i spekulacija o opstanku Team Liquid i Natus Vincere.

Nakon završenih otvorenih i regionalnih kvalifikacija za Dota2 Boston Major, neka velika imena su podbacila, i nisu uspela da se kvalifikuju za Valveov Boston Major turnir.

Team Liquid je u evropskim regionalnim kvalifikacijama prokockao obe šanse da se domogne karte za Major turnir. Slabom igrom u polufinalu, Miracle- i kompanija, su ubedljivo izgubili od grčkog tima Ad Finem. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zatim su izgubili i od Virtus.Pro postave.

Gledaoci strima Džeki ‘EternalEnvy” Maoa, su u jednom momentu mogli da primete steam prepisku između kapitena Team NP i Kaniške “BuLba” Sosalea iz Team Liquid, gde ovaj nije siguran da će tim opstati posle neuspešnih Major kvalifikacija.

Team Liquid je u prelaznom roku, FATA- i JerAx zamenio sa Miracle- i BuLba ali postava nikako nije zaigrala svojim punim potencijalom.

Sa druge strane, u toku grupne faze evropskih regionalnih kvalifikacija za Boston Major, dok je Natus Vincere jako loše igrao i imao ostvarenu samo jednu pobedu i pet poraza, menadžer socijalnih medija tima, Oleg “prb” se oglasio sa ne baš ohrabrujućom porukom na tviteru “da je Natus Vincere tim na zalasku karijere”.

Natus Vincere je u prelaznom roku doveo nove snage, ali na kvalifikacijam nisu pokazali nikakvu timsku igru. Komentatori i analitičari su saglasni da ovakav potez NaVi esports organizacije nije nimalo profesionalan, ali ne negiraju da ova postava Natus Vincere neće daleko dogurati.

Izvor: KlanRUR.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.