Miomir Kecmanović: Dobrim igrama osvetiti Novaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2022, 15:05

Miomir Kecmanović: Dobrim igrama "osvetiti" Novaka

Povodom deportacije Novaka Đokovića iz Melburna, oglasio se i Miomir Kecmanović, protiv koga je Novak trebalo da igra u ponedeljak na startu takmičenja.

"Naša mala srpska ekipa ovde u Melburnu ogorčena je i razočarana i mislim da se sada treba dodatno potruditi, i svojim igrama na neki način 'osvetiti' našeg najboljeg predstavnika koji je onemogućen da bude ovde", napisao je Kecmanović na društvenim mrežama.

On je rekao da je gorka pilula popijena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a da turnir nije ni počeo.

"Ne mogu ni da zamislim kako se Novak oseća, kroz šta je prošao poslednjih deset dana. Jako sam se radovao da ću imati čast da na centralnom terenu Rod Lejver arene otvorim ovogodišnji turnir sa prvim igračem sveta" , naveo je.

Kecmanović veruje da će Đoković osvojiti još grend slem titula.

"Verujem da te ovo neće sprečiti u stvaranju istorijskog uspeha. Svi smo uz tebe", napisao je srpski teniser.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OGLASIO SE NESUĐENI NOVAKOV RIVAL: Srpska ekipa će "OSVETITI" Đokovića u Melburnu!

Izvor: Kurir, 16.Jan.2022

Reakcija na sramnu deportaciju Novaka Đokovića iz Melburna stižu sa svih strana sveta

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.