Miodrag Ješić tražio novac i dobio batine

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miodrag Ješić tražio novac i dobio batine

Ispovest francuskog fudbalera koji optužio Miodraga Ješića da mu je tražio novac kako bi igrao.

Pari Sen Žermen će u drugom kolu Lige šampiona gostovati u Bugarskoj, a meč između "svetaca" i Ludogoreca bio je povod za francuske medije da napišu koju reč o fudbalu u komšiluku.

Novinari su pitali Fabijena Budarena, nekadašnjeg defanzivnig vezistu koji je deo karijeri proveo u Liteksu. Budaren je uglavnom pozitivno govorio o onome što mu se dešavalo u periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 2007. do 2008. godine, ali iz vremena dok je igrao u Bugarskoj pamti i jednog trenera po zlu.

Miodraga Ješića!

Franuz je rekao da je sve bilo u redu dok nije došao srpski trener, koji mu je tražio novac u zemenu da ga uvrsti u startnu postavu. Budaren je naveo da mu je Ješić tražio dva put novac pre nego što ga je fizički napao za vreme priprema u Dubaiju.

"Prekipelo mi je za vreme treninga tokom priprema u Dubaiju. Pretrčao sam teren i udario ga", rekao je francuski fudbaler.

On je u Liteksu ostao još dva meseca, a onda je otišao na pozajmicu u Kluž.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.