Miočić provocira Kormijea, on mu ne da revanš

Izvor: B92, 06.Feb.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miočić "provocira" Kormijea, on mu ne da revanš

Žestoku raspravu na društvenim mrežama imaju dvojica UFC šampiona Stipe Miočić i Danijel Kormije.

Kormije je u julu nokautirao rivala hrvatskog porekla i postao tek drugi borac vlasnik dve UFC titule u dve najteže kategorije istovremeno.

Miočić je nokautiran već u prvoj rundi, ali je uveren da je bolji borac pa insistira da dobije revanš. Međutim, koliko god se trudio da pritiskom u javnosti izbori revanš, Kromije odbija novu borbu sa Miočićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Najiskrenije mislim da mi to duguje. Ozbiljno. Duguje mi. Znam da sam bio bolji borac u toj borbi. Sledeći put kad se dogodi, sledeći put kada se budemo borili, videćete potpuno drugog borca. Potpuno novog mene. Da su uloge drugačije ja bih tako postupio. Dao bih mu drugu priliku. Ne bih sedeo i pričao da ću se boriti sa nekim drugim. Ne", rekao je Miočić.

Kormije je odgovorio na ovu "prozivku" istakavši da se sigurno neće opet boriti sa Miočićem.

"Nikome je ništa ne dugujem! Znate zašto se neću opet boriti sa Miočićem? Prvo, ako ima pravo na to, zašto sam se ja već borio od tada, a on nije? Izgubio je borbu, je li i dalje prvak? Drugo, povređen sam! Treće, kako da to izvedem bolje od onog što sam već napravio? Poslednji put sam ga pobedio u prvoj rundi?", napisao je Kormije na Tviteru.

Miočić je na ovo odgovorio tako što je podsetio Kormijea da mu je ponudio borbu, ali je za protivnika izabrao Derika Luisa.

"Borio si se s njim dok sam se ja borio sa požarima", poručio mu je američko-hrvatski borac.

Međutim, Kormije ne mari mnogo za njegove izjave. Čeka da bivši "kečer" Brok Lesnar završi doping testove, pa da se bore krajem ove godine, a onda se povuče kao najveći UFC borac svih vremena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.