Ministarstvo omladine i sporta i RTS: Vežbajte sa nama!

Izvor: RTS, 02.Apr.2020, 19:22

Ministarstvo omladine i sporta i RTS: Vežbajte sa nama!


Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa istaknutim sportskim stručnjacima i nadležnim sportskim savezima, uz podršku Medijskog javnog servisa Radio-televizije Srbije, pripremili su serijal emisija u kojima su predstavljene vežbe namenjene svim starosnim kategorijama, od najmlađih do najstarijih.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ministarstvo omladine i sporta: Vežbajte sa nama, kod kuće (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 03.Apr.2020, 15:38

Vežbe izvode profesionalni treneri i stručnjaci i imaju za cilj da unaprede psiho-fizički status pojedinca u uslovima kućne izolacije Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa istaknutim sportskim stručnjacima i nadležnim sportskim savezima, uz podršku Medijskog javnog servisa Radio-televizije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.