Ministar Udovičić uputio telegram saučešća porodici Vere Nikolić

Izvor: B92, 28.Jun.2021, 12:00

Ministar Udovičić uputio telegram saučešća porodici Vere Nikolić

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uputio je telegram saučešća porodici Vere Nikolić

Naša legendarna atletičarka preminula je u ponedeljak u 72. godini.

"Primite izraze mog najdubljeg saučešća. Odlazak legende srpske atletike, zlatne Vere, je veliki i nenadoknadiv gubitak za vas i za srpski sport. Vera je ostavila neizbrisiv trag u istoriji svetske atletike i zauvek ćemo pamtiti prvo evropsko zlato za jugoslovensku atletiku koje je osvojila na Prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evrope u Budimpešti, obaranje svetskog rekorda i sve uspehe koji su je zlatnim slovima upisali u istoriju srpskog i svetskog sporta", nalazi se u telegramu saučešća koje je ministar Udovičić uputio porodici Vere Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MINISTAR UDOVIČIĆ SE OPROSTIO OD VERE NIKOLIĆ: Ostavila je neizbrisiv trag!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2021

Legendarna rekorderka preminula u 73. godini...Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić uputio je telegram saučešća porodici tragično preminule proslavljene srpske atletičarke Vere Nikolić...– Primite izraze mog najdubljeg saučešća. Odlazak legende srpske atletike, zlatne Vere, je veliki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.