Minimalac Liverpula pred duel sa Zvezdom

Izvor: B92, 20.Okt.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalac Liverpula pred duel sa Zvezdom

Fudbaleri Liverpula pobedili su na gostovanju Hadersfild sa 1:0, u devetom kolu Premijer lige.

Izabranici Jirgena Klopa ostvarilu su važan trijumf u borbi za titulu, ali i zbog toga što ih za četiri dana očekuje duel u Ligi šampion sa Crvenom zvezdom.

"Redse" je do pobede vodio Mohamed Salah koji je u 24. minutu pogodio na asistenciju Džerdana Šaćirija.

Reprezentativac Švajcarske poslao je odličan pâs u prostor za Egipćanina, koji je slabijom desnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nogom savladao Losla.

Nije Liverpul briljirao na terenu, domaći igrači su imali i čak više udaraca na gol, međutim nisu uspeli da savladaju Alisona.

Iako je uzeo sva tri boda Liverpul se ne nalazi u najboljoj formi, pošto na prethodna četiri meča nisu znali za pobedu. Protiv Hadersfilda su uspeli da prekinu taj niz i protiv šampiona Srbije će pokušati da ga nastave.

Meč Liverpula i Crvene zvezde, u trećem kolu Lige šampiona, igra se u sredu od 21 čas na "Enfild roudu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.