Izvor: RTS, 29.Sep.2021, 20:38

Minimalac Atalante, Zenit ubedljiv protiv Malmea

Fudbaleri Atalante i Zenita ostvarili su pobede u prvom terminu današnjeg programa u Ligi šampiona. Atalanta je minimalnim rezultatom bila bolja od Jang Bojsa i napravila veliki korak ka nokaut fazi već posle drugog kola, dok je Zenit bio mnogo ubedljiviji protiv Malmea (4:0).
"Boginja" je nakon uvodnog remija sa Viljarealom pobedom zauzela prvo mesto u grupi F sa četiri boda, jednim više od Švajcaraca.

Ekipa Đanpjera Gasperinija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je bila bolja tokom čitavog meča, u prvom poluvremenu je poništen pogodak Rafaela Toloija, ali je domaćin ipak zatresao mrežu rivala u nastavku.
Strelac je bio Mateo Pesina u 68. minutu, pošto mu nije bilo teško da sprovede loptu nakon sjajne asistencije Duvana Sapate.
U drugom meču ove grupe Mančester junajted dočekuje "žutu podmornicu".
U grupi H, u kojoj se nalaze Juventus i Čelsi, Zenit je ostvario prvi trijumf pošto je opravdao ulogu favorita protiv Malmea i slavio rezultatom 4:0.
Klub iz Sankt Peterburga poveo je već u devetom minutu, kada je Klaudinjo lagano u gol sproveo dodavanje Daglasa Santosa sa leve strane.

Danci nisu mogli ozbiljnije da priprete domaćinu, koji je početkom drugog poluvremena potvrdio trijumf. Strelac u 49. minutu bio je Daler Kuzjajev, a kada je Anel Ahmedhodžić nekoliko trenutaka kasnije dobio direktan crveni karton, bilo je jasno da povratka za Malme nema.
U finišu je Aleks Sutormin lepim udarcem sa 20-ak metara povisio, da bi Vendel u poslednjim trenucima postavio konačan rezultat.
Srpski reprezentativac Veljko Birmančević odigrao je skoro celu utakmicu u poraženom timu.
Zenit sada ima tri boda, koliko i "stara dama" i "plavci", dok je Malme zakucan na poslednjem mestu sa nulom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zenit siguran protiv Malmea, Atalanta bolja od Jang Bojsa

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2021

Fudbaleri Zenita savladali su na domaćem terenu Malme rezultatom 3:0 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zenit brojao do četiri protiv Malmea i Birmančevića, slavila i Atalanta

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2021

Fudbaleri Zenita pobedili su u Sankt Peterburgu ekipu Malmea sa 4:0, dok je Atalanta u Bergamu bila bolja od Jang Bojsa 1:0 u mečevima drugog kola Lige šampiona igranim u terminu od 18.45.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.