Mimović posle debija za Zvezdu: Ostvarila se želja mojih ukućana

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 13:15

Mimović posle debija za Zvezdu: "Ostvarila se želja mojih ukućana"

Odrastao je u zvezdaškoj porodici.

Debitovao je talentovani defanzivac Ognjen Mimović za seniorski tim Crvene zvezde u trijumfu nad Čukaričkim rezultatom 3:0.

On je ispričao svoje impresije posle meča.

- Od prvog dana kada sam počeo da treniram fudbal sam maštao da zaigram za Zvezdu i to još na Marakani. Kao neko ko je iz zvezdaške porodice, moram da istaknem da se ovim nastupom ostvarila želja i svih mojih ukućana, kojima bih se zahvalio na velikoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podršci. Nadam se da je ovo jedna od mnogih utakmica koje me čekaju u crveno-belom dresu, a najvažnije je da smo uspeli da pobedimo Čukarički, koji je jedan od najboljih timova u šampionatu. Bili smo čvrsti, kompaktni i u pravo vreme koristili naše prilike. Pod utiscima sam, ali zaista se osećam fenomenalno. Hvala stručnom štabu na ukazanom poverenju, ali i trenerima i saigračima iz OFK Beograda u kom sam izuzetno napredovao - kaže defanzivac rođen 2004. godine.

Pobednički mentalitet se ogleda kod brzonogog Mimovića.

- Verujem da ćemo osvojiti duplu krunu, jer smo najbolji tim u Srbiji. Čeka nas već sledećeg vikenda izuzetno teško gostovanje protiv TSC-a, a zatim i večiti derbi. Dobro radimo, deo smo najvećeg kluba u Srbiji i u skladu s tim, samopouzdanje i pobednički mentalitet moraju da budu prisutni. Mene će ovaj debi motivisati da nastavim da radim još više. Još jednom, san je ostvaren, ali želim da se ustalim u prvom timu, pa i da postignem prvenac, iako to možda nije karakteristično za bekove, premda sam kao mlađi igrao u napadu. No, debi za Zvezdu na Marakani je nešto najlepše što fudbaler može da poželi - istakao je Mimović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.