Mimo zakona nema obračuna plate

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Nov.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimo zakona nema obračuna plate

BANJALUKA - Vlada RS usvojila je informaciju o stepenu realizacije projekta "Centralizovani obračun plata budžetskih korisnika" i zadužila Ministarstvo uprave i lokalne samouprave da upozori budžetske korisnike da plate i naknade koje nisu u skladu s propisima od januara naredne godine neće biti obračunate i isplaćene.

Vlada RS zadužila je ovo ministarstvo da svim budžetskim korisnicima uputi instrukciju o obračunima i isplati ličnih primanja u skladu sa zakonima i kolektivnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ugovorima.

Na danas održanoj sjednici Vlade RS zaduženo je i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede da posredstvom Agencije za agrarna plaćanja obezbijedi sredstva potrebna za obavljanje revizije finansijskih izvještaja u bijeljinskoj fabrici šećera kao i sudskih troškova proisteklih u sporu s "Elektrobijeljinom" zbog duga za utrošenu električnu energiju.

Usvojena je i informacija o realizaciji Projekta rekonstrukcije stambenog fonda OPEK, Fonda za međunarodni razvoj OFID, koji se finansira iz kreditnih sredstava u iznosu od 3,23 miliona dolara namijenjenih za rekonstrukciju i obnovu stambenih jedinica izbjeglih i raseljenih lica u Srpskoj.

Vlada RS odobrila je 100.000 KM za zajedničke projekte s opštinom Srebrenica koji se odnose na podršku poljoprivrednim proizvođačima.

Od ovog iznosa, Opštoj poljoprivrednoj zadruzi "Srebrenica" odobreno je 50.000 KM za nabavku sadnica malina i proširenje pogona za zamrzavanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.